Vleugeloorbellen

Net als de Vlinderringen maken deze oorbellen onderdeel uit van de collectie ‘Vlinders’. Het idee daarvoor ontstond tijdens het voorlezen van ‘Rupsje Nooitgenoeg’. Al generaties genieten kinderen, waaronder ikzelf en mijn zoon Sam, van het verhaal over een hongerig rupsje dat uiteindelijk transformeert tot vlinder.

Vlinders spreken voor veel mensen tot de verbeelding. Vooral de wonderbaarlijke verandering van rups tot vlinder geeft de insectjes een grote symbolische waarde. Voor mij staan vlinders, en vooral de vlinders in deze oorbellen, symbool voor de transformatie die ik zelf hebt meegemaakt in het afgelopen jaar, en de vrijheid die ik nu ervaar in het ontplooien van mijn creativiteit.

Deze oorbellen zijn gemaakt in eerste gehalte zilver en qua vorm geïnspireerd op de vleugels van de Monarchvlinder. De oorbellen verschillen in formaat en vorm. Dat is ongebruikelijk en geeft een speels effect. De zijden van de oorbellen hebben een verschillende afwerking: een zijde spiegelend en de andere mat. Ze kunnen aan beide zijden worden gedragen. Samen vormen de beide vleugeltjes in deze oorbellen één helft van een vlinder.

Vleugeloorbellen in zilver: € 160,- (incl. btw)

Bestellen? Lees hier hoe dat werkt.