Vlinderring of -knopje

Deze vlinderringen zijn onderdeel van mijn eerste collectie. In deze collectie staan vlinders centraal. Het idee daarvoor ontstond tijdens het voorlezen van ‘Rupsje Nooitgenoeg’. Al generaties genieten kinderen, waaronder ikzelf en mijn zoon Sam, van het verhaal over een hongerig rupsje dat uiteindelijk transformeert tot vlinder.

Vlinders spreken voor veel mensen tot de verbeelding. Vooral de wonderbaarlijke verandering van rups tot vlinder geeft de insectjes een grote symbolische waarde. Voor mij staan vlinders, en vooral de vlinders op deze ringen, symbool voor de transformatie die ik zelf hebt meegemaakt in het afgelopen jaar, en de vrijheid die ik nu ervaar in het ontplooien van mijn creativiteit.

Het ontwerp van deze ringen is eenvoudig, maar toch bijzonder. Ik maak ze in verschillende materialen en kleuren: zilver, messing en koper. Voor een extra speels effect kunnen ze ook gecombineerd gedragen worden. Het eenvoudige ontwerp maakt de ringen stijlvol, maar ook betaalbaar.

Vlinderring in zilver: € 125,- (incl. btw)

De vlinderknopjes zijn een vervolg op de vlinderring: hetzelfde vlindertje, maar nu op een oorknopje gemonteerd. Deze knopjes zijn gemaakt in zilver. Uiteraard zijn ze ook heel goed te combineren met de ring.

Vlinderknopjes in zilver: € 75,- (incl. btw)

Bestellen? Lees hier hoe dat werkt.